EU si cu MINE

"A vorbi cu tine insuti nu inseamna a monologa. Este forma suprema a dialogului".-V.Butulescu

miercuri, 12 mai 2010

aglomeratie de ganduri...

...stau si ma intreb cateodata de ce nu-mi rabufnesc si mie gandurile afara..sa iasa din locul in care se tot aduna..probabil ca mai este loc....dar cat de incapator sa fie locul de depozitat ganduri?...e de bine ca e locul mai mare sau e de rau?...habar nu am...eu stiu ca am imaginatie ...dar voi nu stiti asta pt ca nu o expun....si asta mi-as dori sa schimb la mine...dar nu fac nimic in sensul asta....daca as castiga cei 2000Euro de la campania Lay's chips cu siguranta nu mi-as pune silicoane....dar de ce ma gandesc la chips-uri acum....nici macar nu mananc asa ceva.....dar mi-am amintit de acea reclama mai mult decat penibila.....si uite asa sar de la una la alta...tocmai cand voiam sa eliberez un gand....ce dracu o fi in capul meu.....nici eu nu stiu....ma gandesc si razgandesc aproape in aceeasi secunda....si cu toate astea ma simt  al naibii de bine in pielea mea(un lucru lipsit de modestie sa recunosc asta)...''la naibii in puii mei''..ma duc sa ma spele ploaia de-afara de gandurile mele(desi nu sunt ganduri murdare....sunt doar multe)...

3 comentarii:

  1. stiu cum te simti..mereu traiesc printre mii de ganduri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cik...in constient...nu pot intra mai mult de 7 ganduri deodata...de aceea...trebuie sa stim sa le analizam si sa le alegem...si sa le eliminam pe cele care nu sunt interesante. cum ar fi sa alegi numai un gand si sa-l dezvolti pozitiv...sa te gandesti la ceva bun?...foloseste-ti neuronii pentru ceva util...nu pentru "derulare de ganduri"!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc Cris....problema ca nu le derulez...dar este o mare invalmaseala..trec de la una la alta...dar sigur ai dreptate...nici nu incerc sa ma concentrez doar pe ceva ales anume.....voi inceca varianta ta...nu ma dau batuta...:)

    RăspundețiȘtergere